prijzen bruidsmakeup rotterdam

Bruidsmake-up (inclusief proef)    €130,-

Ongeveer 6 weken voor de bruiloft zal ik bij jou thuis komen voor een proefmake-up sessie. Dit zal tussen de 1,5 en 2 uur duren. Op de dag zelf zal ik naar de trouw locatie of jouw huis komen om jouw make-up voor de grote dag te verzorgen. Dit is exclusief touch up.

prijzen make-up rotterdam

Full Glam (avond- of feestmake-up)   €45,-

Inclusief kunstwimpers en contour. Indien gewenst cut crease, gebruik van glitters of smokey eye. Duur: 1 a 1,5 uur.


prijzen make-up rotterdam

Neutral Glam (natural but hella makeup)   €45,-

Zo naturel als een Kardashian. Inclusief kunstwimpers en contour. Duur: 1 a 1,5 uur.


prijzen make-up rotterdam

Bruidsgast Naturel (dag make-up)    €30,-

Voor als je van niet te veel poespas houdt, maar er toch feestelijk uit wil zien op de bruiloft van je moeder/dochter/ zus etc. Max. 3 kleuren oogschaduw, exclusief contour, eyeliner en kunstwimpers. Alleen te boeken bij afname van bruidsmake-up. Duur: 30-45 minuten


prijzen make-up privé les

1 op 1 les                                                   €100,-

Tijdens deze privéles leer je met je eigen producten bij jezelf een full glam look naar keuze te maken. Wat je niet hebt, kun je van mij gebruiken. Er is genoeg tijd om vragen te stellen en eventueel aantekeningen te maken. Duur: 2 - 2,5 uur. (Dit is letterlijk alleen om jezelf te leren opmaken. Je ontvangt geen certificaat.)

Let op! Prijzen zijn exclusief reiskostenvergoeding van €0,19 per km voor locaties meer dan 10 km vanaf postcode 3035 en exclusief eventuele parkeerkosten. 
Voor locaties meer dan 1 uur reistijd enkele reis vanaf postcode 3035 reken ik €20,- per uur reistijd bovenop de kilometervergoeding.

De afspraak staat pas vast nadat een aanbetaling van €15,- is voldaan via Tikkie of bankoverschrijving naar NL84ABNA0847467775 t.n.v. Visagie Cataleya. Geen aanbetaling = geen afspraak. 
Mocht jouw bruiloft of feest niet doorgaan door overheidsmaatregelen i.v.m. Covid-19, dan kun je de aanbetaling terugkrijgen of meenemen naar een volgende datum.